Coș cumpărături
Coș cumpărături
L - V | 08:30 - 16:30 L - V | 08:30 - 16:30
 0773771771 0773771771
07737747740773774774
07737757750773775775
ivptrofee@gmail.comivptrofee@gmail.com

Categorii produse

IVP Trofee - cea mai variată gamă de cupe, trofee și medalii!

IVP Trofee produce și distribuie cea mai complexă gamă de cupe, medalii, figurine, plachete și plăcuțe, trofee din sticlă, precum și diverse accesorii: cutii medalii, panglici, stative destinate organizatorilor de competiții sportive și evenimente, companiilor dar și persoanelor fizice. Vă invităm să descoperiți  varianta optimă în ceea ce privește premierea, pentru festivitatea pe care o organizați.

Nimic nu se compară cu calitatea și modul în care se premiază performanțele. Alegând trofee de calitate asigurați o imagine și un rafinament aparte festivității de premiere. Bucuria primirii unui trofeu impresionant de către câștigători este de neprețuit!

Noi oferim clienților un pachet complet de servicii conexe, de la personalizarea trofeelor, cupelor și celorlalte produse similare, consultanță specializată în alegerea și particularizarea produsului dorit. 

CUPE
Aur | Argint | Bronz

IVP Trofee vă pune la dispoziție o gamă variată de cupe sportive destinate organizatorilor de competiții sportive și evenimente, dar și persoanelor fizice.

Cupele sunt disponibile în toate trei variantele: Aur, Argint și Bronz. Acestea se pot personaliza prin gravura laser.

Operatorii noștri vă stau la dispoziție cu orice idee și consultanța în alegerea produselor dorite.

TROFEE
Trofee din sticlă |Trofee din lemn | Trofee cu figurină

Te așteptăm cu o gamă variată de trofee din sticlă, personalizate prin gravură laser sau print UV de înaltă calitatetrofee din lemn sau trofee cu figurină; aveți posibilitatea de a alege figurina în funcție de activitatea premiată.

Operatorii noștri vă stau la dispoziție cu orice idee și consultanța în alegerea produselor dorite.

MEDALII
Aur | Argint | Bronz

Medaliile sunt o variantă optimă pentru premierile școlare sau premieri ale competițiilor cu mulți participanți. Medaliile sunt disponibile în toate cele trei culori: aur, argint și bronz. Vă punem la dispoziție medalii personalizate pentru o gamă largă de activități: fotbal, înot, karate, dans, pescuit și multe altele. Un plus de eleganță constituie medaliile din sticlă, concepute pentru aniversari speciale.

Alege cum vrei să fii premiat: Cea mai bună oferta, calitate, seriozitate? Sau toate la un loc!!!

IVP Trofee - pentru premiantul din tine!